Cliënten schrijven

"De manier waarop Francoise werkt is heel zacht en liefdevol. Wat ze uitstraalt is acceptatie. Ze is zo afgestemd op je en er helemaal voor jou dat je je heel veilig voelt en dat alles wat zich aandient er mag zijn. Wat ze mij heeft geleerd is vertrouwen op mezelf en mijn gevoel. Ik mag er zijn en mijn gevoel mag er zijn. Als gevoelens te heftig zijn weet ik dat ik hulpbronnen heb die ik kan inzetten om me veilig te voelen terwijl ik er doorheen ga. Daardoor stroomt het meer en lijkt mijn leven meer ‘in flow’. 
Rianne

"Achter mijn verdriet zat blijkbaar veel creativiteit en levensenergie verscholen. De eerste stappen op weg naar mijn nieuwe, meer authentieke ‚ik’ werden door Françoise heel kundig begeleid. Een mooi proces om op terug te kijken!"
Simone

"Twee woorden komen in mij op die ik verbind aan onze 'gesprekken': rust en vrijheid. Jij hebt mij geholpen weer in het moment te leven en te genieten van dingen die mij energie geven. Ik vond weer rust. Ik veroordeel nu mijn eigen gedachten en emoties niet meer (en als ik dat toch doe, weet ik dat het niet nodig is). Dat geeft een gevoel van vrijheid. Dankjewel!"
Caroline

"... Ik kreeg een gevoel van veiligheid waardoor ik mezelf durfde te laten zien. Je bent empatisch, hebt een compassievolle blik en respect voor de gevoelens van de ander. Je leidde me ook niet ergens heen, ik moest het helemaal zélf doen. Het gaat nu erg goed met mij, en dat komt mede doordat ik bij je ben gekomen. Ik neem de sessies met jou mijn leven lang mee." 
Elisabeth


"Ik ervaar na deze sessies meer innerlijke rust, kracht en lichtheid. Sinds lange tijd weet ik weer waar ik sta en zie ik welke stappen ik nodig heb en wil zetten om verder te groeien."
Martine


"Ik ben me bewuster geworden van mijn patronen. Mijn verlangen naar aandacht, het héél gemaakt willen worden door een partner, waar ik dit gemis zelf onder ogen moest zien en moest accepteren. Ook Ronald heeft intensief naar zijn (re)acties gekeken en door die met elkaar te bespreken zagen we ook de afhankelijkheden en vicieuze cirkel waar we steeds in belanden.
Door samen naar je toe te gaan bracht je ons allebei in contact met ons gevoel 'in het nu'. Ik vond het heel prettig dat je niet steeds uitgebreid inging op wat er allemaal (mentaal) speelde en was gebeurd. Door gewoon te kijken naar wat er was in het moment, kwamen de hele pijnlijke en boze gevoelens boven. Door die aan elkaar te tonen en daarin elkaars kwetsbaarheid/kwetsuren te zien, konden we er weer voor elkaar zijn en bleek dat we elkaar toch heel veel konden en wilden bieden. We zijn nog steeds happy samen en voelen een zekere rust bij elkaar."
Irma (en Ronald)

"zonder oordeel
met een mooie balans in afstand en nabijheid
heb ik me kunnen ontspannen
kunnen onderzoeken in de dissociaties
en in de neigingen daartoe

kunnen toelaten de zachte vorm van het ontdooien
en kunnen ervaren dat ik bij mezelf mag blijven...
heel fijn

ik dank je wel"
Brenda

"De uurtjes met Françoise helpen me bij het ontdekken en bewandelen van nieuwe paden: mijn paden!, die leiden naar een rijkere wereld. Werken ‘met mezelf met Françoise’ geeft nieuwe inzichten, is verrijkend en brengt me steeds weer naar het hier en nu. En dat is toevallig de enige plaats en tijd waar het leven zich écht bevindt!"
Natasja

"Françoise gaf me het gevoel dat ik er helemaal mocht zijn met alles wat ik in mij droeg. Ik voelde meteen dat er ruimte ontstond in mezelf, ik heb leren voelen waar mijn grenzen liggen en welke signalen mijn lichaam geeft als er ‘gevaar’ dreigt. Het gaat om gewaar- en bewustwording, ervaren en laten wegvloeien. Het mooie van alles is dat je lichaam zichzelf herstelt als het op de juiste manier wordt aangesproken."
Sandra

 

 


 
 

Zonnebloemstraat 193 | 2565 RT Den Haag | info@movivre.nl | KvK: 27244100 | tel. 06-15448262 | © 2018